Cod produs:
010-02582-21

Ceas Garmin epix (Gen 2) Sapphire - White Titanium

Stoc epuizat
PS
Standard Price
4.949,00 Lei

POARTĂ EPIX. FII EPIC.

Indiferent de obiectivele tale de fitness, ceasul inteligent activ premium epix are tot ce ai nevoie pentru a le îndeplini.

 inteligent.

 

CREAT PENTRU STILUL TĂU DE VIAŢĂ

Afişajul AMOLED uimitor, întotdeauna activ, de 1,3″ dă viaţă ceasului tău, chiar şi în lumina intensă a soarelui.

ECRAN TACTIL ŞI BUTOANE

Butoanele de comenzi fiabile, care funcţionează în orice mediu, sunt completate de ecranul tactil cu o interfaţă nouă, ce asigură accesul rapid la selecţii şi la funcţiile hărţilor.

MATERIALE PREMIUM

Corelează aspectul ceasului cu stilul tău de viaţă prin utilizarea opţiunilor pentru un afişaj de safir, o ramă din titan sau o ramă din oţel inoxidabil.

 

                     

SCOR DE SOMN ŞI MONITORIZAREA AVANSATĂ A SOMNULUI

Obţine detalii complete despre etapele de somn superficial, profund şi REM. Vizualizează-le într-un widget dedicat, care include scorul de somn şi informaţii detaliate.

MONITORIZAREA STRESULUI

Variaţiile pulsului sunt folosite pentru calcularea nivelului de stres, pentru a stabili dacă ai o zi calmă, echilibrată sau stresantă.

MONITORIZAREA ENERGIEI BODY BATTERY™

Optimizează rezervele de energie ale corpului tău utilizând datele privind variaţia pulsului, nivelul de stres, somnul şi alte date pentru a măsura când eşti pregătit(ă) pentru a fi activ(ă) sau când este posibil să ai nevoie de odihnă.

MONITORIZAREA NIVELULUI DE HIDRATARE

Înregistrează în jurnal consumul zilnic de apă, pentru a-ţi aminti să te menţii hidratat(ă). Poţi chiar să obţii un obiectiv automat pentru hidratare care se ajustează în funcţie de cantitatea de transpiraţie pe care o pierzi în timpul activităţilor.

 

 

                   

APLICAŢII PENTRU SPORT

Utilizează profilurile de activitate preîncărcate pentru alergări montane şi pe pistă, înot, alergare, ciclism, drumeţii, canotaj, schi, golf, surf, căţărări în interior şi multe altele.

ANTRENAMENTE ANIMATE

Acest ceas include exerciţii cardio, de rezistenţă, yoga şi Pilates animate şi uşor de urmărit, pe care le poţi vizualiza pe ecranul ceasului. Alege din antrenamente animate preîncărcate sau descarcă mai multe din comunitatea online Garmin Connect™ când eşti asociat(ă) cu dispozitivele tale compatibile.

ANTRENAMENTE HIIT

Foloseşte acest profil nou de activitate cu diferite cronometre pentru a monitoriza antrenamentele HIIT, inclusiv AMRAP, EMOM, Tabata şi antrenamentele personalizate. Setează numărul de runde, intervalele de antrenament/repaus şi multe altele.

ANTRENOR GARMIN

Aceste planuri adaptive gratuite de antrenament îţi pun la dispoziţie sfaturi oferite de antrenori experţi şi se adaptează nevoilor şi obiectivelor tale. Antrenamentele se sincronizează direct cu ceasul din Garmin Connect.

PREDICTOR DE CURSĂ VIZUAL

Această funcţie oferă ritmul estimativ pentru distanţa pe care doreşti să o alergi în funcţie de istoricul alergărilor şi nivelul general al condiţiei fizice. Datele privind tendinţele evidenţiază impactul antrenamentului în timp.

TEHNOLOGIA PACEPRO™

Funcţia PacePro, prima de acest fel, te ajută să îţi menţii ritmul prin indicaţii în funcţie de gradient în timp ce alergi pe un anumit traseu.
 
Specificatii tehnice
Lentila safir Da
Icon incarcare solara Nu
Pret recomandat producator 4.949,00 Lei
Serie Garmin Epix
Gen Unisex
Gen activitate Performanta, Premium
Marimea Carcasei 47mm
Ecran AMOLED (întotdeauna activ)
Bluetooth Da
Memorie Interna 16 GB
GPS Da
Conectare cu alte dispozitive wireless Da
Touchscreen Da
Altimetru Da
Glonass Da
Viteza Curenta Da
Calculator de Calorii Da
Senzor de puls Da
Temperatura Curenta Da
Greutate 76 g (numai carcasa: 53 g)
Scrie propriul review
Scrie un review despre:Ceas Garmin epix (Gen 2) Sapphire - White Titanium
Rating-ul dumneavoastra:
banner banner banner