Ceasuri

In cautare de ceasuri? Oferta noastra curpinde o multitudine de modele, de la ceasuri smartwatch pentru bicicleta pana la ceasuri smart pentru alergare. Sau vrei un smartwatch pentru orice activitate sportiva? Este foarte posibil sa-l avem.
Ceasuri
category_banner category_banner category_banner
Tip afisare: Grid Lista

Produse 1-36 din 212

Descrescator
  1. banner
Tip afisare: Grid Lista

Produse 1-36 din 212

Descrescator

Ceasurile au devenit un accesoriu neplisit de pe mana oricarui sportiv amator sau profesionist. Asta se intampla deoarece aceste ceasuri smartwatch iti ofera o sumedenie de informatii despre tine sau despre activitatea pe care o practici.

La StoneFeet poti gasi o gama extrem de variata de ceasuri smart, impartite pe mai multe categorii de pret sau performanta. Asadar, daca de abia te-ai apucat de sport, poti incepe cu un smartwatch de baza, dar care deja ofera multe informatii precum puls, distanta parcursa sau viteza medie; in timp, poti ajunge la cele mai performante dintre ele, care pe langa smartwatch-urile de baza, ofera mult mai multe informatii, putand fi totodata conectate si cu diverse accesorii, precum o centura de puls care-ti furnizeaza in timp real informatii despre ritmul cardiac.

Cele mai avansate dintre ceasuri beneficiaza si de functii deosebit de importante pentru sanatatea ta, masurand in timp real saturatia de oxigen din sange sau monitorizand eficient calitatea somnului, astfel incat la inceput de zi sa stii deja cata energie ai disponibila pentru inca o zi de activitate intensa. Numarul de calorii arse, bataile neregulate ale inimii, masurarea VO2max sunt de asemenea informatii foarte pretioase pentru toti cei care practica activitati intense. Ceasurile sunt gandite pentru mai multe tipuri de activitati, incepand cu ciclismul si continuand cu alergarea, caci aceastea doua sunt unele dintre cele mai populare, insa in meniu poti gasi diverse tipuri de monitorizare chiar si pentru hiking sau inot. Acestea masoara specific in functie de tipul tau de activitate, programele software fiind adaptate unor tipuri diferite de efort, astfel incat sa nu primesti niciodata informatii eronate, indiferent de activitatea pe care o practici cu smartwatch la mina. NU in ultimul rand, cand vine vorba despre ceasuri smartwatch sau ceasuri smart, trebuie luata in calcul si constructia, aceasta putand fi simpla, din materiale mai ieftine, pana la variantele de top cu geam din safir si curea din titan.

ceasuri smartwatch