Garmin Smartwatch GPS

Garmin este lider de piata in segmentul de ceasuri smartwatch. Pentru ca ne intereseaza calitatea produselor pe care le oferim, fii sigur ca aici vei descoperi gama completa de ceasuri Garmin sau ceasuri multisport Garmin. Pornind de la modelele de baza, pana la cele mai performante, cu siguranta vei gasi ce cauti.

Garmin Smartwatch GPS
Tip afisare: Grid Lista

Produse 1-36 din 157

Descrescator
  1. banner
Tip afisare: Grid Lista

Produse 1-36 din 157

Descrescator

Cu siguranta alegerea unui ceas Garmin nu va fi cea mai simpla decizie. Varietatea acestora este atat de mare, iar modelele mai avansate par atat de atractive, incat va trebui sa analizezi foarte bine intreaga gama de ceasuri Garmin pentru a face alegerea ideala. Cand vine vorba de orice ceas Garmin insa, un lucru este sigur: calitatea este cea care primeaza si cu siguranta nu vei fi dezamagit de niciuna dintre alegerile pe care le vei face. Sa facem asadar o scurta trecere prin gama de ceasuri Garmin ca sa intelegi mai bine ce are fiecare in parte de oferit.

ceasuri Garmin

Modelele Forerunner (acum disponibil si in versiune noua) sau Venu sunt ceasurile de baza din gama ceasuri Garmin. Acestea ofera majoritatea functiilor de baza de care vei avea nevoie atunci cand practici activitati sportive, ceasul fiind construit in principal pentru alergat dar si alte activitati sportive precum ciclismul, alergarea pe banda, cu bicicleta eliptica sau chiar yoga. Ca orice alt ceas Garmin, acesta iti masoara pulsul constant, direct de la incheietura mainii si vine, de asemenea, cu GPS integrat. Pe de alta parte, modelul Venu este un ceas ideal pentru monitorizarea starii de sanatate dispunand de functii pentru fitness si fiind dotat cu un ecran colorat si luminos. Beneficiaza de mai multe activitati preincarcate, precum in cazul lui Forerunner insa beneficiaza si de functia GarminPay (cu ajutorul careia poti plati la POS direct cu ceasul) si se poate conecta cu telefonul mobil pentru ca tu sa vezi mai usor apelurile, mesajele sau chiar notificarile din social media. Insa de departe, modelul Fenix este vedeta din gama de ceasuri Garmin. Acesta poate fi personalizat in diferite feluri, de la bratara la tipul de sticla sau la varianta care se incarca direct de la soare, avand astfel o autonomie foarte mare. Functiile sale sunt atat de numeroase incat nu ne ramane decat sa te invitam sa le descoperi in pagina de produs