Cod produs:
010-02627-05

Ceas Garmin Instinct 2 Solar Surf Edition – Bells Beach

Stoc epuizat
PS
Standard Price
2.449,00 Lei

ORICE AI FACE, FĂ CU ÎNCREDERE

Acest ceas inteligent robust cu GPS este suficient de rezistent pentru a ţine pasul cu tine şi suficient de unic pentru a se potrivi cu stilul tău. Acum este disponibil în două variante de dimensiuni, pentru a se potrivi pe orice încheietură.

Acest ceas este solid, ceea ce înseamnă că te va susţine fără rezerve.

Antrenează-te în stilul tău, cu aplicaţii de sport integrate, direct de la încheietura mâinii.

Notificările inteligente1 te ajută să nu ratezi lucrurile importante.

Extinde-ţi limitele, dar rămâi pe drumul cel bun prin accesul la mai mulţi sateliţi.

Înţelege-ţi corpul mai bine cu o monitorizare a sănătăţii 24/7.

Nu-ţi limita experienţele. Continuă-le cu o durată de viaţă a bateriei de până la 21 de zile în modul ceas inteligent.

 

COMPATIBILITATE MULTI-GNSS

Indiferent dacă faci drumeţii, ciclism montan, alergi pe teren accidentat sau schiezi, vei avea acces la mai multe sisteme globale de navigare prin satelit (GPS, GLONASS şi Galileo) pentru monitorizare în medii mai dificile decât numai sistemul GPS.

SENZORI ABC

Aventurează-te pe următorul tău traseu cu senzorii ABC, incluzând un altimetru pentru date de altitudine, barometru pentru monitorizarea condiţiilor meteorologice şi o busolă electronică cu 3 axe.

RUTE TRACBACK®

Renunţă la presupuneri în timpul călătoriei de întoarcere, utilizând această funcţie pentru a naviga pe aceeaşi rută înapoi, către punctul de pornire.

 

NOTIFICĂRI INTELIGENTE

Primeşte e-mailuri, mesaje text şi alerte direct pe ceas atunci când este asociat cu un smartphone compatibil.

MAGAZINUL CONNECT IQ™

Descarcă feţe de ceas personalizate, adaugă câmpuri de date şi obţine aplicaţii şi widgeturi din aplicaţia Connect IQ Store pe smartphone-ul tău compatibil.

FUNCŢII DE SIGURANŢĂ ŞI MONITORIZARE

În timp ce ai ceasul şi telefonul asociate, locaţia ta în timp real poate fi trimisă către contactele tale manual sau, în timpul anumitor activităţi în aer liber, în mod automat, cu ajutorul funcţiei încorporate Detecţie incidente2.

APLICAŢII DE SPORT INTEGRATE

Desfăşoară orice activitate preferi cu ajutorul profilurilor de activitate preîncărcate pentru alergare, ciclism, înot, antrenamente de forţă, ciclism în interior, alergare virtuală, golf, yoga, Pilates şi multe altele.

ANTRENAMENTE HIIT

Acest profil de activitate îţi monitorizează antrenamentele HIIT, inclusiv AMRAP, EMOM, Tabata şi altele personalizate. Setează numărul de runde, intervalele de antrenament/repaus şi multe altele.

VO2 MAX.

Antrenează-te mai inteligent cu VO2 MAX, un indicator al modului către care te aştepţi să evoluezi. Ia în considerare chiar şi modificarea performanţelor care ar putea fi cauzată de căldură sau de altitudine.

SUGESTII PENTRU EXERCIŢII ZILNICE

Pentru ghidare pe durata antrenamentului care îţi ia în calcul capacitatea şi nivelul condiţiei fizice, beneficiezi zilnic de recomandări în funcţie de nivelul de solicitare al antrenamentului şi starea antrenamentului curent.

CONSULTANT RECUPERARE

După fiecare antrenament, consultantul de recuperare te informează când vei fi pregătit pentru un alt antrenament solicitant. Aceasta ţine cont chiar şi de intensitatea antrenamentelor şi de factori precum stresul, activitatea zilnică şi somnul.

DINAMICĂ MTB

Urmăreşte detaliile fiecărei curse cu date pentru ciclism montan, plus măsurători specializate pentru efort şi consum, care evaluează dificultatea traseului şi uşurinţa coborârii, asigurându-ţi un scor de depăşit pentru data viitoare.

Specificatii tehnice
Lentila safir Nu
Icon incarcare solara Da
Pret recomandat producator 2.449,00 Lei
Serie Garmin Instinct 2
Gen Unisex
Gen activitate Multisport, Performanta
Marimea Carcasei 45mm
Incarcare Solara Da
Bluetooth Da
Memorie Interna 32 GB
GPS Da
Conectare cu alte dispozitive wireless Da
Altimetru Da
Glonass Da
Viteza Curenta Da
Calculator de Calorii Da
Senzor de puls Da
Temperatura Curenta Da
Scrie propriul review
Scrie un review despre:Ceas Garmin Instinct 2 Solar Surf Edition – Bells Beach
Rating-ul dumneavoastra:
banner banner banner