Cod produs:
010-12845-00

Pachet Senzor Viteza 2 si Senzor Cadenta 2 Garmin

Stoc epuizat
PS
Standard Price
339,00 Lei
Senzori wireless de cadenta si/sau viteza Monitorizati-va viteza si cadenta, pe parcursul cursei, cu acesti senzori wireless, usor de instalat. Fara magneti sau alte piese expuse pentru aliniere, acesti senzori sunt usor de instalat, intretinut si mutat intre biciclete. Senzorul de Viteza 2 se ataseaza la butucul oricareia dintre roti si se calibre...

Senzori wireless de cadența și/sau viteza

Monitorizaţi-vă viteza şi cadenţa, pe parcursul cursei, cu aceşti senzori wireless, uşor de instalat. Fără magneţi sau alte piese expuse pentru aliniere, aceşti senzori sunt uşor de instalat, întreţinut şi mutat între biciclete.

Senzorul de Viteză 2 se ataşează la butucul oricăreia dintre roţi şi se calibrează automat cu computerul pentru ciclism Edge® sau cu dispozitivul compatibil Garmin, pentru a vă oferi permanent informaţii precise privind viteza şi distanţa, chiar şi fără o unitate centrală.

Senzorul de Cadenţă 2 se fixează pe orice dimensiune de braţ pedalier şi măsoară pedalările pe minut, astfel că puteţi obţine cele mai bune performanţe în urma antrenamentului.

Trimiteţi date în timp real despre viteză, distanţă şi cadenţă către aplicaţiile de antrenament compatibile sau ecrane, utilizând conectivitatea ANT+® şi tehnologia cu energie redusă Bluetooth®.Cu ambii senzori pe bicicletă, vă puteţi antrena pentru a vă depăşi recordul personal sau pentru a vă vedea poziţia comparativ cu profesioniştii în domeniu.
Specificatii tehnice
Pret recomandat producator 339,00 Lei
Conectare cu alte dispozitive wireless Da
Scrie propriul review
Scrie un review despre:Pachet Senzor Viteza 2 si Senzor Cadenta 2 Garmin
Rating-ul dumneavoastra:
banner banner banner